Psycholoog Ede

Ben jij op het punt beland waarop je niet meer weet hoe je zelf problemen het hoofd kunt blijven bieden? Als psycholoog kan ik jou helpen om te leren zien, waarom je last hebt van klachten die jouw leven zo enorm bepalen. Langdurig aan klachten blootstaan vergt niet alleen veel energie, het kan je ook moedeloos maken. Ik ga met jou werken aan het krijgen van inzicht in jouw patronen en valkuilen. Op het moment dat je begrijpt waarom negatieve dingen jou zo beïnvloeden, kun je met de handvatten die ik jou geef, soortgelijke situaties in de toekomst beter onder controle houden.

Starten met psychologische hulp

Gedeelde smart is, zoals men zegt, halve smart. Probeer je vast te houden aan het gegeven dat jij niet de enige bent die gebukt gaat onder fysieke of mentale klachten. Velen zijn jou inmiddels voorgegaan bij psycholoog Ede. Met de kennis en ervaring die ik in de loop der tijd heb opgedaan, kan ik jou helpen om een oplossing te vinden voor klachten als:

Ook als je met algemene vragen worstelt, kan ik jou helpen. Hierbij kun je denken aan vragen met betrekking tot de zingeving van het leven, jouw rol als werknemer of bijvoorbeeld als liefdespartner.

Direct van start met Psycholoog Ede

Elke dag dat jij rondloopt met tal van klachten is er een teveel. Gelukkig kunnen we direct starten met de psychologische hulpverlening. Je kunt je bij mij aanmelden, zonder tussenkomst van de huisarts. Op het moment dat je hulp zoekt, ervaar je waarschijnlijk al langer klachten. Het is belangrijk om eerst je verhaal kwijt te kunnen. Dit geeft jou direct een beetje rust in je hoofd en is voor mij een belangrijke bron van informatie. Tijdens mijn sessies met jou zullen we gesprekken voeren en zal er sprake zijn van aanvullende therapievormen, zoals EMDR en Emotieve Therapie. Dit is afhankelijk van jouw situatie en wat jij nodig hebt om weer onbezorgd van het leven te kunnen genieten.

Kennis en inzicht ontvangen

De belangrijkste stap heb je nu gezet. Je hebt besloten dat je gebruikmaakt van mijn hulp en dat biedt mij de kans om jou te leren begrijpen waar de oorsprong van jouw klachten ligt. Als je dit eenmaal zelf gaat begrijpen en ervaren, is het een stuk eenvoudiger om de negatieve impact in het vervolg te beperken of voorkomen. In het leven zul je nog steeds voor uitdagingen komen te staan, maar door mijn hulp weet jij er goed mee om te gaan.

Kennismaken

Als we kennismaken, krijg jij je ruim de tijd om je zegje te doen en vragen aan mij te stellen. Op deze luchtige manier krijgen we meteen een beeld van elkaar en dat maakt de weg naar de uiteindelijke sessies al een stukje eenvoudiger. Wees trots op de stappen die jij neemt. Je hebt een bewuste keuze gemaakt om jouw leven weer onder controle te krijgen en daar spreekt kracht uit. Gedurende de behandeling zal ik jouw belangen altijd voorop zetten. Ik houd je nauwlettend in de gaten en bewaak je grenzen. We werken in alle rust toe naar het moment waarop jij het zonder mijn hulp kunt stellen.

Vul je het contactformulier in? Dan kunnen we binnenkort een afspraak inplannen.