Therapie

Soms is het niet helemaal duidelijk wat je klacht is.  Dat geeft helemaal niets, want daar kan ik je goed bij helpen. Als je mij eerst rustig je verhaal vertelt, dan maakt dat vaak al veel duidelijk.

Vanuit oprechte betrokkenheid, deskundigheid en ervaring luister ik naar wat je vertelt. Dit gebeurt in het eerste gesprek, de intake. Samen kijken we wat je hulpvraag is, waar je tegenaan loopt en stellen we doelen waaraan je wilt gaan werken. En meestal gaan we in de eerste sessie ook al aan de slag.

Hoe kan ik je helpen?

Heel simpel. Ik help je om inzicht te krijgen in je eigen emoties en gedrag. Eigenlijk leer ik je begrijpen waarom je bepaalde dingen doet, zoals je ze doet. Problemen die je altijd tegenkomt “Zo ben ik nou eenmaal” blijken eigenlijk helemaal niet zo te zijn: “Zo ben ik eigenlijk helemaal niet”. En belangrijker, ik laat je in oefeningen een oplossing ervaren, waarmee je zelf verder kunt.

Met mijn hulp leer je weer echt keuzes te maken waar je blij en gelukkig van wordt. Ik geef je handvatten om gebruik te maken van je sterke kanten en talenten. Je leert je negatieve ervaringen te verwerken en om te zetten in wijze lessen over jezelf. Wijze lessen die je de volgende keer zullen helpen het hoofd te bieden aan problemen.

Voor deze en vele andere problemen en vraagstukken nemen mensen contact met mij op:

Maak bij mij een afspraak
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je meteen een afspraak wilt maken. Wat je vraag, klacht of probleem ook is, ik help je graag.